Новий Зменшена ціна!

Шамбала "Боян" Жадеїт, Шунгіт прес, Агат

13.01.28.704

Новий товар

Агат - символ здоров'я, процвітання та довголіття. Підсилює позитивні якості, сприяє концентрації та фокусу. Розкриває та розвиває приховані таланти та здібності. Додає привабливості, роблячи його власника приємним у спілкуванні, красномовним у публічних виступах, оберігає від негативної енергії ворогів.

Жадеїт – символ позитивного ставлення та добробуту. Знімає емоційне напруження. Вирівнює порушену енергетику. Сприяє досягненню внутрішнього спокою та полегшенню практики медитації. Усуває залежність від метеоумов. Підсилює почуття щедрості та довіри до себе та інших.

Шунгіт - камінь гармонії, успіху та захисту. Відкриває таланти, можливості та фінансові потоки.  Додає наполегливості та енергію фортуни в бізнесі, торгівлі, кар’єрі. Захищає від заздрощів, злоби, ненависті. Допомагає знаходити компроміси в конфліктах і позбутися згубних звичок. Розвиває інтуїцію. 

Детальніше

1 Товар

Увага: Остання одиниця!

341 грн.

-10%

379 грн.


Таблиця розмірів

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Браслет
Колір Зелений
Камінні вставки Жадеїт, Шунгіт, Агат
Стать Жіноча
Гороскоп 02: Овен, Тілець, Близнята, Рак, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій
Камінь Натуральний
Розмір каменю 6, 8 мм
Метал/матеріал Медичний сплав
Розмір браслета 18

Інформація

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії: