Новинки

Фільтр

Включено фільтри:
Камінні вставки
Гороскоп
Брошки

Брошки – маленька деталь з великим значенням

Брошка ручної роботи виглядає дуже оригінально і створює особливу атмосферу наряду. Вигляд і форма брошки  можуть підкреслювали елегантність, додавати дитячої грайливості, випромінювати жіночу привабливість. Кожна прикраса несе свій підтекст, тому треба обережно ставитись до їх вибору, щоб не вигляда...

Брошки – маленька деталь з великим значенням

Брошка ручної роботи виглядає дуже оригінально і створює особливу атмосферу наряду. Вигляд і форма брошки  можуть підкреслювали елегантність, додавати дитячої грайливості, випромінювати жіночу привабливість. Кожна прикраса несе свій підтекст, тому треба обережно ставитись до їх вибору, щоб не виглядати абсурдно. Брошки виробляють з різних матеріалів: тканин, глини, пластмаси, металів. Особливо виразною основою виступають природні мінерали. В нашому магазині представлене велике різноманіття товару з різнокольоровим камінням на будь-який смак та вік.

Що потрібно знати про етикет поєднання?

Брошка – особливий аксесуар, який пасує всім поколінням. Головна особливість полягає у правильному виборі. Ця прикраса, яка б не була за розміром чи формою, притягує погляд, тому до її підбору слід віднестись максимально серйозно. 

Існує декілька простих правил:

  1. Мініатюрним леді слід придивлятись до маленьких тендітних варіантів. Великі деталі можуть виглядати недоречно та громіздко. 

  2. Жінки більш крупної структури тіла обирають масивні екземпляри, адже маленькі втрачають свою самобутність і стають непомітними. Тобто чим більша по статурі жінка, тим більшу брошку має право одягнути.

  3. Оздобу слід одягати на прості базові речі неяскравих кольорів. Зазвичай, якраз стриманий мінімалістичний образ і хочуть підкреслити яскравою деталлю.

  4. Яскраві прикраси не одягати разом з іншими масивними аксесуарами. Якщо одягнути одночасно сережки, брошку, намисто, то легко можна переборщити і бути схожим на новорічну ялинку. Краще комбінувати між собою або невеликі за розміром елементи, або одягати їх не одночасно. 

  5. Пам’ятайте про відповідність вашого віку і аксесуарів. Якщо ви жінка-керівник середнього віку, то брошка у вигляді "смайлика" чи котика буде виглядати дивно на дорогому дизайнерському костюмі. 

Де краще носити?

Брошка кріпиться до блузи, сукні, хустинки, сорочки та інших елементів верху гардеробу. Також цим аксесуаром доповнюють пальта, берети, капелюхи. На сукні чи блузі вішають збоку, на піджаку – на лацканах. Не рекомендують підкреслювати глибоке декольте: це виглядає вульгарно. 

Купити вироби з натурального каміння можна в нашому магазині. Львів та Івано-Франківськ мають багато ювелірних магазинів з гарними прикрасами. Але саме у «Fursa fashion» поєднались доступні ціни, великий вибір і приємні продавці.

Докладніше

Брошки Наявні 94 товарів.

на сторінку
Показані 73 - 94 із 94 товарів
Показані 73 - 94 із 94 товарів