Новий Зменшена ціна!

Ексклюзивний браслет "Новорічна іграшка" Селеніт, Агат білий, Корал, Хризопраз

13.01.28.622

Новий товар

Селеніт - камінь захисту та духовності.  Привертає увагу до власника, додає елегантності. Очищає та захищає від негативної енергії та енергетичних впливів. Допомагає досягти стану глибокої медитації та релаксації, приймати розумні рішення.  Підсилює інтуїцію.

Корал - символ щастя, надії і ніжної любові. Сприяє у відносинах в парі та розвитку сімейного щастя .  Надає силу та відвагу для подолання труднощів. Служить, як енергетичний щит, що захищає вас від негативних енергетичних впливів, печалі і смутку.

Агат - символ здоров'я, процвітання та довголіття. Підсилює позитивні якості, сприяє концентрації та фокусу. Розкриває та розвиває приховані таланти та здібності. Додає привабливості, роблячи його власника приємним у спілкуванні, красномовним у публічних виступах, оберігає від негативної енергії ворогів. Зміцнює віру в себе.

Детальніше

1 Товар

Увага: Остання одиниця!

377 грн.

-10%

419 грн.


Таблиця розмірів

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Браслет
Колір Білий, зелений, червоний
Камінні вставки Селеніт, Агат, Корал, Хризопраз
Стать Жіноча
Гороскоп 16: підходить всім знакам зодіаку
Камінь Натуральний
Розмір каменю 6, 8 мм
Метал/матеріал Медичний сплав
Розмір браслета 17

Інформація

Хризопраз - камінь успіху, грошей, перемоги і влади, винахідників та новаторів.
Покращує взаємини з оточуючими. Сприяє гармонії у сімейних відносинах. Приносить везіння. Допомагає розвивати красномовність. Підсилює внутрішню мудрість та інтуїцію.

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії: