Новинки

Знижки

Фільтр

Включено фільтри:
Розмір каменю
Камінні вставки
Гороскоп
Колір
Сережки

Сережки як спосіб вираження внутрішнього світу

Зробити жінку щасливою дуже просто. Достатньо подарувати маленьку дрібничку. А якщо цією дрібничкою є сережки з натуральним камінням, тоді це не тільки мила прикраса, а й могутній талісман. Кожен із каменів має свою природу, харизму і характер. Краса виробів із натурального каміння вічна. Їй не стр...

Сережки як спосіб вираження внутрішнього світу

Зробити жінку щасливою дуже просто. Достатньо подарувати маленьку дрібничку. А якщо цією дрібничкою є сережки з натуральним камінням, тоді це не тільки мила прикраса, а й могутній талісман. Кожен із каменів має свою природу, харизму і характер. Краса виробів із натурального каміння вічна. Їй не страшні зміна влади, моди, новітні технології. Це той випадок, коли прекрасне тільки посилюється з часом. 

Про що говорять прикраси ручної роботи?

Обираючи прикраси з природних мінералів, жінка відчуває їх силу і вплив. Каміння володіє певною енергетикою, яку передає своїй власниці, тому дуже важливо підібрати ті, які підходять саме вам. 

Вишукані сережки з натуральних каменів підійдуть до будь-якого образу: починаючи з ділового стилю, закінчуючи вечірнім нарядом. Якщо правильно підібрати сережки, то вони ідеально впишуться в повсякденні вбрання й не будуть виділятись з загального вигляду. Природні прикраси свідчать про те, що жінка не боїться експериментів, розуміється на стилі, сучасна і вишукана одночасно. 

Вибір сережок з натуральних мінералів

Купити жіночі прикраси з камінням дуже просто: тисячі магазинів пропонують різноманітний товар. Але слід пам’ятати такі правила вибору:

  1. Розмір сережок слід підбирати, залежно від типу обличчя, зачіски власниці. 

  2. Стиль. Всі сережки можна умовно розділити на класичні, молодіжні і загальні. Подумайте про наряд, який ви бажаєте носити з цими сережками і як вони будуть виглядати разом в поєднанні. 

  3. Енергетику, яку випромінює камінь. Навіть, якщо ви мало цікавитесь ізотерикою чи астрологією, все таки зверніть увагу на каміння, яке підходить вам.

В магазині Fursa Fashion представлений великий вибір різноманітних сережок ручної роботи. Тут ви знайдете природні прикраси, які прикрашатимуть й оберігатимуть вас. Цінова політика доволі лояльна. Сережки з каміння не розорять гаманця. За доступну ціну ви отримуєте ідеальне доповнення до образу і талісман на все життя. Завдяки доставці по всій Україні, не обов’язково жити у Франківську чи Львові, щоб придбати вироби від нашого магазину. Заповнити заявку можна на сайті і через декілька днів отримати довгоочікувану прикрасу. 

Сережки можуть стати ідеальним подарунком для подруги, мами, бабусі чи для себе коханої. Тому не баріться і завітайте до нас. Обіцяємо, ви будете приємно вражені. 

Докладніше

Сережки Наявні 939 товарів.

на сторінку
Показані 649 - 672 із 939 товарів
Показані 649 - 672 із 939 товарів