Ексклюзивне сережки "П'ятирядне" Хризопраз, Корал, Агат

13.10.28.013.19

Новий товар

Хризопраз - камінь винахідників та новаторів. Він благополучний для любого іншою починання та знаходження нових товаришів. Людям, що бажають обнови своє життя, цей камінь принесе везіння. Вірять, що хризопраз  допомагає власнику розвивати красномовність та заманювати гроші. Прикраси з цим мінералом носили, як обереги від негативної енергії.

Агат - символ здоров'я, процвітання та довголіття. Прикраси з агату роблять його власника приємним у спілкуванні, красномовним у публічних виступах, оберігають від підступів ворогів. Цей мінерал використовується в якості оберегу «від порчі», сприяє поліпшенню добробуту.

Корали - символ щастя, надії і ніжної любові. Забезпечують успіх у протилежної статі. Цей мінерал асоціюють з чистими думками, допоможуть запобігти неприємностям, що насуваються, пристріту; сприяють набуттю сімейного щастя. Прикраса з коралів - відмінний засіб від печалі і смутку.

Детальніше

3 Товари

269 грн.

-10%

299 грн.

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Сережки
Колір Зелений, червоний, чорний
Камінні вставки Хризопраз, Агат, Корал
Стать Жіноча
Гороскоп 39: Лев, Водолій, Риби
Камінь Натуральний
Розмір каменю 8-10 мм
Довжина виробу із застібкою 5 см

Інформація

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: