Новий Зменшена ціна!

Ексклюзивне намисто "Вітряниця" Преніт, Яшма, Бірюза жовта, Агат грань

13.03.28.860

Новий товар

Преніт символізує любов, зцілення. Розвиває інтуїцію. Підтримує гармонію в стосунках. Захищає від страхів, фобій. Заспокоює емоції. Зберігає внутрішній спокій у стресових ситуаціях.

Яшма - символізує владу, внутрішню силу і витривалість, духовний ріст, мудрість та глибоке пізнання. Допомагає налагодити відносини з керівництвом і співробітниками. Розвиває красномовство. Охороняє від злої долі. Надає неповторну привабливість та сприяє успіху у протилежної статі. Надихає на віру у власні можливості.

Бірюза -  приносить щастя та успіх у фінансових справах. Захист від негативної енергії, підсилює життєву енергію та інтуїцію, зміцнюють силу духу. Бірюза забезпечує мир в сім'ї, сприяє взаєморозумінню подружжя. Вона вважається каменем, що покращує жіночу привабливість.

Детальніше

2 Товари

2 033 грн.

-10%

2 259 грн.

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Намисто
Колір Жовтий, сірий
Камінні вставки Преніт, Яшма, Бірюза, Агат
Стать Жіноча
Гороскоп 16: підходить всім знакам зодіаку
Камінь Натуральний
Розмір каменю 8-10 мм
Довжина виробу із застібкою 49 см

Інформація

Агат - символ здоров'я, процвітання та довголіття. Підсилює позитивні якості, сприяє концентрації та фокусу. Розкриває та розвиває приховані таланти та здібності. Додає привабливості, роблячи його власника приємним у спілкуванні, красномовним у публічних виступах, оберігає від негативної енергії ворогів. Зміцнює віру в себе.

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії: