Ексклюзивне намисто "Королівський шарм" Хризопраз таблетка грань, Цитрин

13.03.28.605.10

Новий товар

Хризопраз - камінь винахідників та новаторів. Він благополучний для любого іншою починання та знаходження нових товаришів. Людям, що бажають обнови своє життя, цей камінь принесе везіння. Вірять, що хризопраз  допомагає власнику розвивати красномовність та заманювати гроші. Прикраси з цим мінералом носили, як обереги від негативної енергії.

Цитрин, завдяки кристалічній формі і жовтого кольору, вважається каменем, впитавшим сонячну енергію. А тому власник цитрину вправі розраховувати на енергетичну підтримку з його боку при занепаду життєвих  сил, апатії, депресії. Цитрин піднімає самооцінку, додає впевненість у собі, впорядковує думки, спонукає до творчості. Він здатний притягувати удачу у фінансових справах – кристал цитрину, що знаходиться недалеко від готівкових грошей, буде сприяти приросту багатства в будинку. Цей камінь, як сонечко, приносить в будинок тепло і світло, він здатний налагоджувати стосунки між людьми.

Детальніше

2 Товари

1 178 грн.

-10%

1 309 грн.

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Намисто
Колір Жовтий, зелений
Камінні вставки Хризопраз, Цитрин
Стать Жіноча
Гороскоп 40: Близнята, Діва, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби
Камінь Натуральний
Розмір каменю 6, 8 мм
Довжина виробу із застібкою 45 см

Інформація

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії: