Ексклюзивне намисто "Кларнета" Корал, Шунгіт, Хризопраз, 3 ряди

13.03.28.570

Новий товар

Корали - символ щастя, надії і ніжної любові. Забезпечують успіх у про­тилежної статі. Цей мінерал асоціюють з чистими думками, допоможуть запобігти неприємностям, що насуваються, пристріту; сприяють набуттю сімейного щастя. Прикраса з коралів - відмінний засіб від печалі і смутку.

Хризопраз - камінь винахідників та новаторів. Він благополучний для любого іншою починання та знаходження нових товаришів. Людям, що бажають обнови своє життя, цей камінь принесе везіння. Вірять, що хризопраз  допомагає власнику розвивати красномовність та заманювати гроші. Прикраси з цим мінералом носили, як обереги від негативної енергії.

Детальніше

3 Товари

1 655 грн.

-10%

1 839 грн.

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Намисто
Камінні вставки Корал, Шунгіт, Хризопраз
Колір Зелений, червоний, чорний
Гороскоп 17: підходить всім знакам зодіаку
Стать Жіноча
Камінь Натуральний
Розмір каменю 8-10 мм
Метал/матеріал Посріблений мельхіор
Довжина виробу із застібкою 41 см

Інформація

Як талісман шунгіт може використовуватися у вигляді куль, пірамідок або кубиків. Це камінь молодих енергійних людей. Талісман у вигляді кулі приносить своєму господареві успіхи в любовних справах. Талісман у вигляді пірамідки використовується для захисту житла від темних сил і негативної енергії. Талісман у вигляді кубика використовується для залучення удачі в комерційній діяльності.

Сучасні практикуючі маги використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своєму господареві такий оберіг приносить спокій. У сучасній магії існує думка, що піраміди, виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії: