Ексклюзивне намисто "Аква" Аквамарин, Кварц грань, Перли рондель

13.03.28.543

Новий товар

АКВАМАРИН - камінь дружби і справедливості, оберігає свого власника від небезпек і обману, додасть розсудливості. Цей самоцвіт допомагає знімати стрес, нервове напруження, знайти душевну рівновагу.

ПЕРЛИ Вважається, що споглядання на перлини заспокоює психіку, приносить душевну рівновагу і душевний спокій Перли - еліксир молодості, відганяють меланхолію і турботи, відновлюють втрачені сили, зберігають красу. Це символ процвітання та благополуччя.

Детальніше

2 Товари

1 133 грн.

-10%

1 259 грн.

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Намисто
Колір Блакитний, білий
Камінні вставки Аквамарин, Кварц, Перли
Стать Унісекс
Гороскоп 03: Тілець, Рак, Терези, Скорпіон, Водолій, Риби
Камінь Натуральний
Розмір каменю 8-10 мм
Довжина виробу із застібкою 47 см

Інформація

Рутиловий кварц підсилює красу, привабливість, сексуальну енергію. Він будить фантазію і натхнення у творчих людей, допомагає в особистих справах, з ним завжди супроводжують багатство і успіх. Захищає від магії. Вважається,що каблучки і кулони з рутиловим кварцом уповільнюють процес старіння. Рутиловий кварц відганяє тугу, смуток самотності, наділяє свого власника даром передбачення і дозволяє передбачати майбутнє.

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: