Ексклюзивне намисто "Чакра" Рубін, Циркон, Лазурит, Лабрадор, Аметист грань , Перли

13.03.28.133

Новий товар

РУБІН - він хранитель чистоти, споконвічного Неба, хранитель того, що нами втрачене. Рубін - це камінь влади, блиску, марнославства, творчої віддачі. Це камінь тих, хто досяг певного положення, тих, хто пов'язаний із кармою інших людей. Його головна властивість - породжувати потяг до великого. Своєму власникові камінь надає силу лева, безстрашність орла й мудрість змії. Камінь сприяє палкому коханню. 

Циркон оберіг від недоброзичливців, заздрісників,
Виводить на чисту воду людей, які хочуть вас обдурити,
Підсилює харизму власника, робить його привабливішим для оточуючих,
Допомагає діяти у складних ситуаціях,
Якщо ви носитимете камінь при собі, вас усюди чекатиме теплий прийом,
Приносить удачу та успіх у справах,
Загострює інтуїцію, допомагає проникати у суть речей,
Камінь зміцнює розумові здібності та підвищує потяг до знань.

Детальніше

2 Товари

989 грн.

-10%

1 099 грн.

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Намисто
Колір Різнокольоровій
Камінні вставки Рубін, Циркон, Лазурит, Лабрадор, Аметист, Перли
Стать Жіноча
Гороскоп 58: Овен, Тілець, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг
Камінь Натуральний
Розмір каменю 35; 80 мм
Довжина виробу із застібкою 40 см

Інформація

Лазурит В давнину вважався каменем щирості і справжньої товариськості. Він допомагає втіленню планів і проектів, зміцнює дружбу, допомагає боротися з тривожними думками. З допомогою лазуриту можливо позбутися старих та непотрібних спогадів, минулих відносин і всього іншого, що не слід довго зберігати в пам'яті. Цей мінерал символізує щастя в коханні та успіх в нових починаннях.

ЛАБРАДОР пробуджує в людині приховані таланти і допомагає розвинути їх, дарує яскраві мрії і змушує свого власника спробувати «обійняти неосяжне».Камінь рекомендується носити зрілим людям, яким вже є 30 років.Лабрадор вважається амулетом людей творчих, їм він приносить натхнення, вміння «зловити хвилю», а разом з тим і славу. Камінь дуже прив'язується до свого власника і оберігає його від усіляких неприємних ситуацій і негативно налаштованих людей.

Аметист -  символ щирості, та чистосердечності, сприяє досягненню внутрішнього спокою, гасить душевний біль і тривогу, допомагає контролювати емоції Вважається, що цей мінерал наділяє людину проникливістю, зміцнює стійкість проти спокус, оберігає від пристріту. Прикраси з аметисту кладуть під подушку, щоб бачити хороші сни.

Перли Вважається, що споглядання на перлини заспокоює психіку, приносить душевну рівновагу і душевний спокій Перли - еліксир молодості, відганяють меланхолію і турботи, відновлюють втрачені сили, зберігають красу. Це символ процвітання та благополуччя.

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: