Ексклюзивна шамбала Лава, Гематит

13.01.96.015

Новий товар

Розмір браслета - 16 

Детальніше

1 Товар

Увага: Остання одиниця!

242 грн.

-10%

269 грн.


Таблиця розмірів

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Браслет
Колір Чорний
Камінні вставки Лава
Стать Унісекс
Гороскоп 17: підходить всім знакам зодіаку
Камінь Штучно вирощений
Розмір браслета 16

Інформація

Людям, які прагнуть до знань, камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі і розкрити всі свої розумові можливості по оволодінню тій чи іншій наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, пізнає величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.
Наповнений природними ритмами, лавовий камінь здатний дарувати всю міць і спокій людині, що шукає своє призначення. Мудрістю своєю наділяючи, камінь служить помічником і провідним по таємничим стежках здійснення бажань і мрій.

Контакт з каменем допомагає позбутися поганих намірів і оберігає від неправильних вчинків, здатних руйнівним чином вплинути на людину. Прикраси з лавою служать потужним оберегом і дарують людині, яка їх носить, сили впоратися з будь-якими життєвими перешкодами.

Гематит(кровавик) - названий від його грецького «haimatos» - кров, символізує хоробрість і мудрість, сприяє збереженню оптимізму і волі, нормалізує артеріальний тиск.

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

30 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: