Новий Зменшена ціна!

Ексклюзивний браслет "Зоря" Амазоніт кубик грань, Лазурит, Сонячний камінь

13.01.28.858

Новий товар

АМАЗОНІТ - камінь сміливості й відданості. Створює гарний настрій, знімає почуття тривоги й непевності, сприяти вирішенню конфліктів. Допомагає приймати мудрі рішення, зміцнити сімейні відносини й побудувати міцну родину. Відштовхує негативну енергію, відкриває нові можливості, стимулювати вас до самовдосконалення та розвитку.

Сонячний камінь (плагіоклаз, геліоліт) символ радості, творчості, інтуїції.  Надає енергії, бадьорості та позитиву. Піднімає самооцінку,  настрій та відновлює душевний стан. Підсилює творчість та натхнення. Допомагає втілювати нові ідеї в життя.  Надихає на великі досягнення. Захищає від енергетичних вампірів. 

Лазурит - символізує щастя в коханні та успіх в нових починаннях.  Допомагає втіленню планів і проектів, позбути­ся старих та непотрібних спогадів. Зміцнює дружбу. Захищає вас від злих думок. Розкриває ваші таланти та здібності. Додає вашому стилю елегантності та вишуканості, роблячи вас центром уваги.

Детальніше

2 Товари

503 грн.

-10%

559 грн.


Таблиця розмірів

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Браслет
Колір Блакитний, синій, оранжевий
Камінні вставки Амазоніт, Сонячний камінь, Лазурит
Стать Жіноча
Гороскоп 04: Овен, Тілець, Рак, Діва, Скорпіон, Водолій, Риби
Камінь Натуральний
Розмір каменю 3,5 мм 4 мм
Метал/матеріал Медичний сплав

Інформація

Вироби можуть бути виготовлені на замовлення будь-якого розміру та дизайну.

Зверніть увагу! Оскільки прикраси ручної роботи та з натуральних каменів, вони можуть мінімально відрізнятися від зображених на сайті.

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: