Браслет Гранат грань, Шунгіт, Гематит рондель, срібло

13.01.28.546

Новий товар

тГранат - камінь любові, котрий здатний збудити любовні втіхи і розвеселити душу. Він відганяє сум та приносить радість власникові. Гранат стимулює волю і витривалість, сприяє розвитку почуття гідності та вважається символом вірності і відданості.

Гематит(кровавик) - названий від його грецького «haimatos» - кров, символізує хоробрість і мудрість, сприяє збереженню оптимізму і волі, нормалізує артеріальний тиск.

Детальніше

1 Товар

Увага: Остання одиниця!

584 грн.

-10%

649 грн.


Таблиця розмірів

Додати до списку бажань

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип виробу Браслет
Колір Чорний, коричневий
Камінні вставки гранат, Шунгіт, Гематит
Стать Жіноча
Гороскоп 10: Овен, Лев, Діва, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій
Камінь Натуральний
Розмір каменю 8 мм
Метал/матеріал Срібло

Інформація

Як талісман шунгіт може використовуватися у вигляді куль, пірамідок або кубиків. Це камінь молодих енергійних людей. Талісман у вигляді кулі приносить своєму господареві успіхи в любовних справах. Талісман у вигляді пірамідки використовується для захисту житла від темних сил і негативної енергії. Талісман у вигляді кубика використовується для залучення удачі в комерційній діяльності.

Сучасні практикуючі маги використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своєму господареві такий оберіг приносить спокій. У сучасній магії існує думка, що піраміди, виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.

30 інших товарів в цій категорії: