Новинки

Знижки

Фільтр

Включено фільтри:
Довжина виробу із застібкою
Камінні вставки
Гороскоп
Колір
Браслети

Браслети – прикраса з тисячолітньою історією

Спокусити привабливого чоловіка, привернути увагу перехожих, виразити свій настрій без слів – все це легко здійснити з допомогою одного браслета з натурального каміння. Браслети споконвіку прикрашали тендітні руки жінок, а в деяких країнах і чоловіків. В нашому світі браслет – це не просто біжутерія,...

Браслети – прикраса з тисячолітньою історією

Спокусити привабливого чоловіка, привернути увагу перехожих, виразити свій настрій без слів – все це легко здійснити з допомогою одного браслета з натурального каміння. Браслети споконвіку прикрашали тендітні руки жінок, а в деяких країнах і чоловіків. В нашому світі браслет – це не просто біжутерія, а можливість доповнити образ і отримати підтримку природи. 

Чому браслет з натурального каменю такий популярний?  

Браслети були і будуть незмінним трендом. Змінюються деталі, застібки, форма, але сама суть браслету залишається незмінною – це акуратна прикраса на руку. Кожного року різні варіанти браслетів з’являються на подіумах видатних дизайнерів, є невід’ємною частиною гардеробу сучасних знаменитостей. Що ж робить їх такими популярними?

Перш за все, це те що науково доведено наявність лікувальних якостей у кожного каменю. Правильно підібраний камінь покращує здоров’я людей і самопочуття, впливає на емоційний стан. Хронічні хвороби перестають активно проявлятись, адже їх стримують магнітні сили вашого каменю. Крім того, відзначають, що свій камінь має вплив на успішність людини і являється персональним помічником на життєвому шляху. 

Класика завжди в моді. Коли про золото чи срібно ще ніхто навіть не задумувався, то природній камінь вже прикрашав жіночі ручки. Купити браслет з такими камінчиками показує бажання бути захищеним, усвідомлення сили природи і зацікавленність астрологією й ізотерикою.

Браслети з натуральних каменів виглядають дуже ефектно. Вони можуть бути тоненьким в один ряд, чи ширшими в декілька рядів намистинок. Зустрічаються моделі на резинці, з підвісками, з вставками з тканин. Різноманіття і оригінальність роблять прикраси улюбленим атрибутом дівчачого образу.

Браслети від надійного продавця

Львів й Івано-Франківськ мають магазини «Fursa fahion». Купуючи товари в нас ви отримуєте безперечні переваги:

  • Величезний вибір будь-яких прикрас;

  • Серед нашого каміння можна побачити: родоніт, опал, онікс, нефрит, содаліт і ще більше сорока різних природніх мінералів;

  • Все каміння високої якості, дуже гарно носить та не псуються;

  • Унікальний дизайн. 

Ви сміливо можете довіритись професіоналізму нашої команди. Менеджери з радістю нададуть відповіді на всі запитання по телефону чи в точках продажу. Будьте впевнені, що серед наших каменів ви знайдете той, який ідеально підійде вам. 

Докладніше

Браслети Наявні 1504 товарів.

на сторінку
Показані 1249 - 1272 із 1504 товарів
Показані 1249 - 1272 із 1504 товарів