Бусы Лабрадор, Адуляр (Лунный камень) (Индия)

1.03.28.005.F

Новый товар

Довжина намиста - 48 см. 

Прикраси з Індійського каменю

Подробнее

Сейчас товар продан

3 392 грн.

-10%

3 769 грн.

Добавить в список желаний

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип изделия Бусы
Каминные вставки Лабрадор, Адуляр
Цвет Серый, белый
Гороскоп 17: подходит всем знакам зодиака
Пол Женский
Камень Натуральный
Длина изделия с застежкой 48 см

Информация

ЛАБРАДОР пробуджує в людині приховані таланти і допомагає розвинути їх, дарує яскраві мрії і змушує свого власника спробувати «обійняти неосяжне». Камінь рекомендується носити зрілим людям, яким вже є 30 років. Лабрадор вважається амулетом людей творчих, їм він приносить натхнення, вміння «зловити хвилю», а разом з тим і славу. Камінь дуже прив'язується до свого власника і оберігає його від усіляких неприємних ситуацій і негативно налаштованих людей.

Адуляр - місячний камінь.

Щоб лікувальні властивості адуляру виявилися повною мірою, необхідний безпосередній контакт каменю і людини. Неважливо, як ви будете носити прикрасу з адуляр - як натільний амулет, перстень або сережки - головне забезпечити якщо не постійна взаємодія шкіри і самоцвіту, то часті торкання.

Носіння адуляру заспокоює людину, знімає роздратування, розслабляє, допомагає «відключатися» від турбот. Антистресовий фактор місячного каменю настільки могутній, що літотерапевт рекомендують носіння адуляру навіть епілептикам. Гарний самоцвіт і в профілактиці розладів сну. 

Езотерики відносять дорогоцінний місячний камінь до стихії води, а цілителі відзначають: адуляр - перший помічник при сечокам'яній хворобі. Допомагає він позбутися від сольових відкладень і в суглобах, і в жовчних протоках. Адуляр знімає застійні явища, активізує лімфо і кровообіг - особливо венозний.

Изделия могут быть изготовлены по заказу любого размера и дизайна.

Обратите внимание! Поскольку украшения ручной работы и натуральных камней, они могут минимально отличаться от изображенных на сайте.

30 Других товаров в этой категории: