Браслет Тигровый глаз, Лабрадор, Шунгит

ff3430

Новый товар

Розмір браслета - 16

Подробнее

1 Товар

Внимание: Последняя единица!

467 грн.

-10%

519 грн.


Таблица размеров

Добавить в список желаний

Платіжні системи
Платіжні системи

Характеристики

Тип изделия Браслет
Каминные вставки Тигровый глаз, Лабрадор, Шунгит
Цвет Черный, коричневый
Гороскоп 33: подходит всем знакам зодиака
Пол Унисекс
Камень Натуральный
Металл / материал Медичний сплав
Размер браслета 16

Информация

Тигрове око оберіг від пристріту, наклепу, «порчі». Є найкращим таліс­маном для ділових людей. Він оберігає від банкрутства, фінансових втрат, зміцнює здоровий глузд, допомагає концентрувати увагу на найважливіших питаннях.

ЛАБРАДОР пробуджує в людині приховані таланти і допомагає розвинути їх, дарує яскраві мрії і змушує свого власника спробувати «обійняти неосяжне». Камінь рекомендується носити зрілим людям, яким вже є 30 років. Лабрадор вважається амулетом людей творчих, їм він приносить натхнення, вміння «зловити хвилю», а разом з тим і славу. Камінь дуже прив'язується до свого власника і оберігає його від усіляких неприємних ситуацій і негативно налаштованих людей.

Як талісман шунгіт може використовуватися у вигляді куль, пірамідок або кубиків. Це камінь молодих енергійних людей. Талісман у вигляді кулі приносить своєму господареві успіхи в любовних справах. Талісман у вигляді пірамідки використовується для захисту житла від темних сил і негативної енергії. Талісман у вигляді кубика використовується для залучення удачі в комерційній діяльності.

Сучасні практикуючі маги використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своєму господареві такий оберіг приносить спокій. У сучасній магії існує думка, що піраміди, виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.

30 Других товаров в этой категории:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили: