Ексклюзивний браслет Лава, Шунгіт

13.01.28.171.12

New product

Розмір браслета - 16

More details

1 Item

Warning: Last items in stock!

251 грн.

-10%

279 грн.


Size Chart

Add to wishlist

Платіжні системи
Платіжні системи

Data sheet

Type of product Bracelet
Color Blue, black
Fireplace inserts Shungite, Lava Stone
Sex Жіноча
Horoscope 17: підходить всім знакам зодіаку
Stone Natural
Size of the bracelet 16

More info

Людям, які прагнуть до знань, камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі і розкрити всі свої розумові можливості по оволодінню тій чи іншій наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, пізнає величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.
Наповнений природними ритмами, лавовий камінь здатний дарувати всю міць і спокій людині, що шукає своє призначення. Мудрістю своєю наділяючи, камінь служить помічником і провідним по таємничим стежках здійснення бажань і мрій.

Контакт з каменем допомагає позбутися поганих намірів і оберігає від неправильних вчинків, здатних руйнівним чином вплинути на людину. Прикраси з лавою служать потужним оберегом і дарують людині, яка їх носить, сили впоратися з будь-якими життєвими перешкодами.

Як талісман шунгіт може використовуватися у вигляді куль, пірамідок або кубиків. Це камінь молодих енергійних людей. Талісман у вигляді кулі приносить своєму господареві успіхи в любовних справах. Талісман у вигляді пірамідки використовується для захисту житла від темних сил і негативної енергії. Талісман у вигляді кубика використовується для залучення удачі в комерційній діяльності.

Сучасні практикуючі маги використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своєму господареві такий оберіг приносить спокій. У сучасній магії існує думка, що піраміди, виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: