Ексклюзивний брелок "Fursa fashion" Рож.кварц+авантюрин+гематит грань+перлам.яшма грань

13.18.28.013

New product

3 Items

191 грн.

-20%

239 грн.

Add to wishlist

Платіжні системи
Платіжні системи

Data sheet

Type of product Keychain
Color Multi-colored
Fireplace inserts Gemstone
Sex Унісекс
Horoscope 17: підходить всім знакам зодіаку
Stone Natural
Size of a stone 6 mm
Product length with a clasp 12 см.

More info

РоЖевий кварц- камінь любові і радості; символізує здоров'я, молодість, підсилює жіночу привабливість. Цей мінерал притягує до власника успіх, розвиває позитивний погляд на життя, покращує настрій, підвищує са­мооцінку.

Авантюрин здавна вважається щасливим талісманом. Цей камінь здатен допомогти людині знайти бадьорість духу, ясність розуму, поліпшити на­стрій. Він збільшує у свого власника оптимізм, впевненість у власних силах. Часто авантюрин називають «каменем любові». Вважається, що цей камінь сприяє виникненню взаємних симпатій, загострює почуття та емоції.

Гематит(кровавик) - названий від його грецького «haimatos» - кров, сим­волізує хоробрість і мудрість, сприяє збереженню оптимізму і волі, нор­малізує артеріальний тиск.

Яшма - один з найдавніших мінералів, що володіє унікальними властивостями. Вважається, що прикраси  цього каменю допомагають налагоджен­ню відносин з керівництвом і співробітниками, розвивають красномовс­тво, охороняють від злої долі. Цей самоцвіт надає своєму володарю неповторну привабливість та сприяє успіху у протилежної статі.

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: