Новинки

Знижки

Фільтр

Включено фільтри:
Камінні вставки
Гороскоп
Чоловіча колекція

   Чоловічі прикраси: міф чи реальність?

Чоловіки  мають право бути стильними та сучасними. Виробники прикрас приділили значну увагу цій ніші, тому все більше на ринку з’являються прикраси для сильної статі. В цьому немає нічого дивного, адже підкреслити свій статус, імідж та стиль прагнуть не тільки витончені леді, а й брутальні чоловіки. Для ...

   Чоловічі прикраси: міф чи реальність?

Чоловіки  мають право бути стильними та сучасними. Виробники прикрас приділили значну увагу цій ніші, тому все більше на ринку з’являються прикраси для сильної статі. В цьому немає нічого дивного, адже підкреслити свій статус, імідж та стиль прагнуть не тільки витончені леді, а й брутальні чоловіки. Для цього сильна стать обирає підвіски, браслети, кулони. Їх виробляють з різних матеріалів, але найактуальніші є природні елементи. Цікаво виглядає шкіра, коштовне каміння. Навіть стримані та ділові чоловіки можуть час від часу одягати чоловічі прикраси.  Тому якщо ви в пошуках, чим порадувати чоловіка, брата, коханого чи колегу, рекомендуємо уважно придивитись до прикрас нашого магазину. 

Тонкощі асортименту та комбінування

Підбираючи новий аксесуар спробуйте визначитись куди і під що ви будете його одягати. Якщо це браслет спортивного чи повсякденного стилю, він буде вдало поєднуватись з шортами, джинсами футболкою. Це стосується і підвісок. 

Діловий стиль не слід нагромаджувати прикрасами, адже не всі партнери по бізнесу чи колеги підтримують ваш вибір. Для костюму краще обрати невеличкий кулон-талісман, який не буде видно з-під коміра сорочки. 

Прикраси для чоловіків допускаються для урочистих подій, але слід підбирати її уважно. Браслети чи кулон мають пасувати іншим деталям гардеробу та створювати цілісний образ. Браслети зі шкіри, ювелірної сталі чи натурального каміння підкреслять силу чоловічих рук. 

Крім того, в нашому магазині ви можете знайти чоловічі брелки з камінням. Цей винахід призначена для ключів. Таким чином ви маєте оберіг, який завжди з вами та зручну деталь, яка робить пошуки ключів в барсетці чи рюкзаку, більш простими. 

Де купити чоловічі прикраси?

Зараз це питання не викликає переживань, адже на інтернет просторах багато магазинів, які пропонують чоловічий асортимент прикрас. Однак, якщо вам важливо, щоб ціна відповідала якості, тоді вам в "Fursa fashion". Наш магазин займається виготовленням та продажем різноманітних прикрас з натуральних каменів для жінок, чоловіків і дітей. Ввічливі консультанти дадуть відповіді на всі запитання і допоможуть обрати аксесуар під ваш настрій та подію. 

Також доступна опція вибору онлайн. Товарна сітка велика і кожен зможе обрати, що по душі. А якщо і виникнуть якісь питання, ми радо підкажемо все по телефону. Будьте впевнені, що якість і ціна вас порадують.

Докладніше

Чоловіча колекція Наявні 229 товарів.

на сторінку
Показані 121 - 144 із 229 товарів
Показані 121 - 144 із 229 товарів